+38 (044) 20 90 150 |+38 098 19 90 150 | +38(066) 50 304 83 | +38 (063) 848-47-44 | sale@fix.kiev.ua
На зв'язку +38 098 19 90 150

Кошик

закрити

Немає товарів у кошику.

В магазин

Кошик

закрити

Немає товарів у кошику.

В магазин

Применение защитной пленки в упаковке продуктов питания

 

Захисна плівка – практична і зручна упаковка, що має чудові характеристики герметичності. Застосування цього матеріалу дає можливість дотримуватися всіх санітарних норм, подавати продукцію у найвигіднішому та найцікавішому вигляді.

Причини затребуваності захисної плівки
Плівковий матеріал використовується для замороженої та гарячої їжі, м’яса, овочів, риби, зелені, напівфабрикатів та інших продуктів. Така популярність у виробників цілком виправдана, оскільки плівкова упаковка:

Має чудові герметичні якості, завдяки чому оберігає вміст від негативних факторів середовища:

бруду;
шкідливих мікроорганізмів;
хімічні речовини;
сторонніх запахів;
газів, особливо кисню. Це дуже важливо, оскільки кисень викликає утворення колоній аеробних мікробів, окиснення продуктів.
Без герметичної упаковки продукти дуже швидко втрачають привабливий вигляд, аромат та смакові якості, стають небезпечними для здоров’я.

Не виділяє жодних шкідливих речовин навіть у мінімальних кількостях.
Має легку вагу.
Захисна плівка має безліч якостей, що роблять її чудовою упаковкою не тільки на думку виробника, але і для магазинів, точок живлення і т.д. Застосування цього матеріалу дозволяє значно знизити втрати якостей продуктів та продовжити терміни їх зберігання, робить усі операції з ними більш зручними та швидкими.

Матеріал характеризується:

невисокою вартістю, обумовленою низькими цінами на вихідну сировину, а також транспортні витрати у зв’язку з легкою вагою;
гарною опірністю ударам, що дає можливість зберігати їжу при зберіганні, транспортуванні;
унікальними характеристиками стиснення та розтягування.
Виготовляються плівки з полімерів, залежно від виду яких формуються певні властивості: збільшена вологонепроникність, посилений захист до олій тощо. Існують технології, що дозволяють об’єднувати полімери, щоб інтегрувати їх функції та властивості у кінцевий матеріал.

Основні види захисної плівки та сфери їх застосування
Поліетиленова плівка характеризується міцністю, невисокою вартістю, застосовується зазвичай для упаковки вручну. Продукти, загорнуті в поліетилен, можна заморожувати та підігрівати у мікрохвильовій печі. Термозбіжна плівкова упаковка має глянсовий блиск, щільно обволікає вміст. Тонкий матеріал застосовується для пакування хліба, м’яса, сиру, більш щільний для пляшок, банок, пакетів з кефіром, соком та інших подібних предметів.

У стретч-плівку загортають харчові запаси будь-якого виду і форми, з підвищеною вологістю і сухі, гарячі та морозиві, жирні. Стретч щільно облягає продукти, не боїться проколів, розігріву у мікрохвильовій печі. Вакуумна плівка відома підвищеною газонепроникністю, стійкістю до негативних температур. Використовується зазвичай для машинної упаковки. Застосовується при тривалому зберіганні сиру, м’ясних та рибних делікатесів, іншої їжі.

Захисна плівка – один з найбільш затребуваних видів упаковки харчових продуктів. Її застосування дозволяє зберігати продукти свіжими досить довго. Смак і аромат їстівних припасів залишаються без змін.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

ЧЕКАЮ ДЗВІНКА
ЗАМОВИТИ ДЗВІНОК МЕНЕДЖЕРА ?
або зверніться до нас з сайту через Telegram чи Whats'App